Slået op d.

10 års fødselsdag

Brunns base startede på torvet i Skørping marts 2006, med 3 mærker som Uldahl, Dranella og Kaffe. Jeg var forventningsfuld og fyldt med optimisme på åbningsdagen. Husker tydeligt at solen skinnede fra en skyfri himmel. Og har siden nydt hvert et skridt der er taget.

Vi har igennem årene udviklet os med tiden, trends og er vokset, i juli 2013 kom Dorthe til som min partner,  og efter mange måneders samarbejde kunne vores web shop endelig gå i luften, vi er stolte.

At vi kan fejre 10 års fødselsdag, det er for vildt……og FEJRES det skal det, i skal alle forkæles med tilbud og forkælelse i butikken. Kom og besøg os –  vi Byder hjertelig velkommen til nye og gamle kunder.

Fødselsdagsfesten starter allerede mandag d. 7. Marts kl. 11.00 hvor butikken har åbent!

 

0 tanker om “10 års fødselsdag

  1. Ville gerne have en bluse og går ud fra jeg kan betale med dankort?? Men det vil i ikke????

  2. j’ai reçu en mars dernier une amande et condamnation pécuniaires pour mon ancien véhicule que j178aurais mal stationné le 26 mai 2010 à orly à paris d’un montant de 75 €. Je n’ai jamais reçu de courrier avant et le pire dans tout ca c’est que j’ai vendu mon véhicule en avril 2010. Hier j’ai reçu le fabuleux courrier de GPE et maintenant je dois payer 86,25 €. Que dois-je faire pour que tout cela s’arrete enfin?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.