Udgivet i Skriv en kommentar

Mine favorit jeans

Mine favorit jeans, bløde, lækre, rå og fede detaljer. Vi stiftede første gang bekendtskab med Maryley jeans i 2013, Malene som har agentur på Maryley jeans i Danmark kom forbi butikken lige før lukketid og vil lige skynde sig at vise disse lækre jeans frem, inden hun kørte længere syd på. Jeg var ikke svær at overbevise , købte dem og vi har solgt dem lige siden. Se mere i webshoppen

 

Maryley, som er fra Italy, er til pigen som vil sætte et personlig præg på sit look, det er mode med kant og stor personlighed og altid focus på detaljerne samt fantastiske metervarer. Og ikke at forglemme en SUPER GOD pasform. Se mere i webshoppen

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.