Slået op d.

Med bruuns på messe…..

Afsted på farten, det er fredag morgen kl. 06.15. Dagen er i gang og vi er meget spændte og forventningsfulde. På vej i flyet lægger vi en dagsorden, hvad kigger vi efter? Hvad skal vi have focus på? Hvad er No Go…… Vi lander i Kastrup og bliver så fornemt hentet af Elin fra Tommy Hilfiger, der har til huse i en top lækker bygning lige ned til København havn. Vi får lækker morgenmad, dagen er godt igang og kollektionen er helt fantastisk.

Herefter går turen videre til Bella centret, hvor vi er booket hele dagen,  vi skal besøge Gustav, Plus Fine, Odd Molly, Maryley, Sofie Schnoor m.m, vi holder focus og er meget målrettet. Vi får købt de fedeste ting, vores kunder er med i vores tanker hele vejen. Følg os her på billederne.

Copenhagen Fashion week has come and gone, klokken er blevet mange. Med meget ømme fødder, drager vi ud i København med Metro og S tog, det er spændende at se alle typer mennesker, vi kigger på den ene tavle efter den anden og griner lidt. Men afsted kommer vi og er meget tilfredse med vores lange arbejdsdag.

0 tanker om “Med bruuns på messe…..

  1. — RPG means &#no20;R2leplayi8g Game”, and NPC is “Nonplayer Character”. In an RPG, there are PCs — player characters, the characters played by the player, and NPCs, who are played by the GM/DM (Game Master or Dungeon Master).The most famous RPG is Dungeons and Dragons, but there are literally hundreds if not thousands of others. I’ve been gaming since 1977 and it’s actually one of the most powerful tools in my writing arsenal. The world of Zarathan itself I invented for my games and writing in 1977 -78, and I’ve been building it ever since.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.