Slået op d.

En hyldest til dine fødder – de bær dig igennem livet!

Fødderne er hvad man kalder kroppens fundament, derfor vil vi gerne give vores fødder fuld opmærksomhed.

Sofie Schnoor er moderne med et cool twist.

Det er tydeligt der er tænkt over detaljerne , og de lækre materialer er en rød tråd som karakteriserer skoene, med Sofie Schnoor  åbner vi døren til en verden af lækre bløde materialer, der er kræset om detaljerne som både er rå og cool, og som føre os til et helt unikt produkt.

0 tanker om “En hyldest til dine fødder – de bær dig igennem livet!

  1. on the lack of support at those cons but from what I see over here on the coast for is a different story. A lot of artist and art work changes hands at cons and they make some good money. It may be that the G.A.M.E. con was just too small to properly support the artist there. I could be completely wrong, but th8;1#a2&7ts just my take on it.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.