Udgivet i Skriv en kommentar

Turen går til Paris

Turen går til Paris, vi drager afsted med vores tomme kufferter……
Meget målrettet ved vi hvad vi går efter, sjovt og inspirerende så forskellig vores lande er, vi møder mennesker fra andre lande som gør det samme som os, vi får en hyggelig snak og udveksler erfaringer, det hele går meget stærkt, men vi holder fokus og ved stadig hvad vi går efter, næste gang dukker der en ny bydel op, som vi udforsker på ny……vi arbejder hårdt, med vores kunder i tankerne, vi griner og smiler, det er skønt. Inden dagen er omme har vi fyldt 5 store kufferter med jeans, t-shirts’s og strik til jer og drager hjem til Danmark. Der er gået et døgn.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.