Udgivet i Skriv en kommentar

Odd Molly på besøg hos Bruunsbase

Vi får vores sælger på besøg, Joy fra Odd Molly……poserne bliver pakket ud og hængt flot på stativet, Joy går igang med præsentationen. Rikke bliver mere og mere urolig, hun kan nærmest ikke stå stille erfarer Dorthe med et smil. Odd Molly er Rikke’s yndlingsmærke, det hersker der ingen tvivl om. Odd Molly er luksuriøst svensk modetøj, designhuset introducerede første gang verden i 2002, og er idag tro mod deres vision og producerer næsten hver måned kollektioner med luksuriøst og klassisk tøj, med rødder i bohemekulturen……uhmmmmm, det er guf.
Regnjakken er købt hjem både i sort og army og vi glæder os, og som nyt har vi købt gummistøvler. Den nye kollektion bliver leveret fra januar……i kan kun glæde jer, det gør Rikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.