Slået op d.

Mos Mosh har krammet på de kvindelige former

Det er så dejligt lige til at handle en Mos Mosh jeans, de er så dygtige og pasformen er super. Hvad ønsker du ved dine jeans???? Det spørgsmål stiller vi regelmæssigt, at købe jeans kan være en jungle. Vi er heldigvis ikke ens i statur, jeg siger heldigvis, for det ville da godt nok være kedeligt hvis vi var, men det er kedeligt hvis ikke din jeans sidder som det skal! Det er fedt at sende en kunde ud af døren med en lækker mås, vi har solgt Mos Mosh jeans i 7 år og det bliver vi ved med, de har krammet på de kvindelige former.

 

0 tanker om “Mos Mosh har krammet på de kvindelige former

  1. Hey. Very cool blog!! Guy .. Excellent .. Amazing .. I’ll bookmark your site and take the feeds al8&3#s2o0;I’m satisfied to locate a lot of helpful info here within the article. Thanks for sharing..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.