Udgivet i Skriv en kommentar

Bruunsbase på tur….

 

Vi får lyst til at vise vores personligheder , udtrykke vores forskelligheder , hvordan gør vi det???? Jo jo…..vi tager en tur på landet, samler alle vores piger og har en fantastisk dag. En dag hvor netop vores forskelligheder træder i karakter og bliver udfordret. Hvor er det sundt at smile og grine en hel dag. Pigerne får selv lov til at vælge deres tøj, på den måde kommer den enkelte bluse frem på flere forskellige måder…….og det er netop det vi gerne vil, det er vigtig vi får lov at være os selv og har det godt med det.

Søndag tog vi på tur til Kratgården, vi fik samlet vores dejlige team af piger, som stod klar med tøj fra butikken. Vi blev fotograferet med alle gårdens dyr og havde en fantastisk dag. Skønt at se alle havde både smilende øjne og mund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.