Udgivet i 21 kommentarer

Vi vil så gerne give dig en gave

Men du mangler at fortælle os hvornår du har fødselsdag!

Vi har nu selv fejret vores 10 års fødselsdag og slutter af med at give kagemand torsdag d.31 marts hele dagen igennem, vi håber meget du kigger forbi.

Hvis du sender os din fødselsdato , eller kommer ind i butikken, og oplyser os din fødselsdato, kvitterer vi fremadrettet med en lille gave på din fødselsdag.

Udfyld din fødselsdags dato her …..

* skal udfyldes

/ ( dd / mm )

Udgivet i 1 kommentar

10 års fødselsdag

Brunns base startede på torvet i Skørping marts 2006, med 3 mærker som Uldahl, Dranella og Kaffe. Jeg var forventningsfuld og fyldt med optimisme på åbningsdagen. Husker tydeligt at solen skinnede fra en skyfri himmel. Og har siden nydt hvert et skridt der er taget.

Vi har igennem årene udviklet os med tiden, trends og er vokset, i juli 2013 kom Dorthe til som min partner,  og efter mange måneders samarbejde kunne vores web shop endelig gå i luften, vi er stolte.

At vi kan fejre 10 års fødselsdag, det er for vildt……og FEJRES det skal det, i skal alle forkæles med tilbud og forkælelse i butikken. Kom og besøg os –  vi Byder hjertelig velkommen til nye og gamle kunder.

Fødselsdagsfesten starter allerede mandag d. 7. Marts kl. 11.00 hvor butikken har åbent!

 

Udgivet i Skriv en kommentar

Mine favorit jeans

Mine favorit jeans, bløde, lækre, rå og fede detaljer. Vi stiftede første gang bekendtskab med Maryley jeans i 2013, Malene som har agentur på Maryley jeans i Danmark kom forbi butikken lige før lukketid og vil lige skynde sig at vise disse lækre jeans frem, inden hun kørte længere syd på. Jeg var ikke svær at overbevise , købte dem og vi har solgt dem lige siden. Se mere i webshoppen

 

Maryley, som er fra Italy, er til pigen som vil sætte et personlig præg på sit look, det er mode med kant og stor personlighed og altid focus på detaljerne samt fantastiske metervarer. Og ikke at forglemme en SUPER GOD pasform. Se mere i webshoppen

 

 

 

Udgivet i Skriv en kommentar

Med bruuns på messe…..

Afsted på farten, det er fredag morgen kl. 06.15. Dagen er i gang og vi er meget spændte og forventningsfulde. På vej i flyet lægger vi en dagsorden, hvad kigger vi efter? Hvad skal vi have focus på? Hvad er No Go…… Vi lander i Kastrup og bliver så fornemt hentet af Elin fra Tommy Hilfiger, der har til huse i en top lækker bygning lige ned til København havn. Vi får lækker morgenmad, dagen er godt igang og kollektionen er helt fantastisk.

Herefter går turen videre til Bella centret, hvor vi er booket hele dagen,  vi skal besøge Gustav, Plus Fine, Odd Molly, Maryley, Sofie Schnoor m.m, vi holder focus og er meget målrettet. Vi får købt de fedeste ting, vores kunder er med i vores tanker hele vejen. Følg os her på billederne.

Copenhagen Fashion week has come and gone, klokken er blevet mange. Med meget ømme fødder, drager vi ud i København med Metro og S tog, det er spændende at se alle typer mennesker, vi kigger på den ene tavle efter den anden og griner lidt. Men afsted kommer vi og er meget tilfredse med vores lange arbejdsdag.

Udgivet i Skriv en kommentar

En hyldest til dine fødder – de bær dig igennem livet!

Fødderne er hvad man kalder kroppens fundament, derfor vil vi gerne give vores fødder fuld opmærksomhed.

Sofie Schnoor er moderne med et cool twist.

Det er tydeligt der er tænkt over detaljerne , og de lækre materialer er en rød tråd som karakteriserer skoene, med Sofie Schnoor  åbner vi døren til en verden af lækre bløde materialer, der er kræset om detaljerne som både er rå og cool, og som føre os til et helt unikt produkt.

Udgivet i Skriv en kommentar

Små lækre værtindegaver

Så er vi godt igang med 2016 og vinteren er over os må man sige…..det har været bidende koldt.

En del af vores mission i 2016 er at skabe et lille univers af små lækre værtindegaver, som vi piger elsker at give videre.

De første nye produkter er netop ankommet, vi er faldet over dette lækre design hos Bohea.

Bohea er et produkt der giver dig en pause, ro og glæde i din hverdag – som har et lækkert udtryk.

Bohea økologisk gourmet te

Vi har købt økologisk  gourmet te , både sort, grøn og urte te, med mange smagsvarianter og vi giver gerne en smags prøve.

En lækker gave at give til hende du holder af.

Udgivet i Skriv en kommentar

Nyheds opdatering januar 2016

Så er året 2015 gået – super hurtigt, det har været et arbejdsomt år med mange nye udfordringer, koncept udvikling og nye tiltag. Personligt er vi vokset, Dorthe og jeg er et godt team, vi værdsætter og respekterer hinanden og det giver os et fantastisk partnerskab. Vi er så stolte?

2016 er igang og vi glæder os til et nyt og spændende år, med flere nye tiltag. Snart skal vi på messe, Vinter(foto)tur og se hvad vi så finder på af andre overraskelser……..

Året der gik:

Vores årlige byfest 2015

Turen går til Paris

 

Modeshow hos Rold Skov Cykel Shop

 

Bruuns base på efterårstur

Udgivet i 4 kommentarer

Bruuns base har fået ny webshop

Velkommen til din personlige Webshop, vi håber du føler dig godt til rette.

Efter længere overvejelser, har vi valgt at lave ny webshop.

HVORFOR?

Den fysiske butik har været kørende i snart 10 år og igennem alle årene har vi fået et godt og tæt forhold til vores kunder, som fra dag 1 af var ene af de ting vi prioriterede højt.

Det glæder os at glæde en kunde, en kunde hos os er ikke ” bare en kunde”, vi lægger et stort stykke arbejde i at vores kunder føler sig trygge hos os. DET VIL VI OGSÅ PÅ SHOPPEN. Vores mål med de nye tiltag er, at yde den samme personlige betjening på shoppen, som i den fysiske butik. I skal kunne mærke os, selvom I sidder foran en computer, vi er altid til at snakke med og vil altid hjælpe jer. Vi vil være synlige, derfor ses vi ofte på billederne på shoppen, så i kan se hvem i handler med.

Her kan du i ro og mag shoppe hverdags luksus, der bringer glæde og velvære. vi vil til hver en tid hjælpe dig, du kan altid maile eller ringe. 

Vi håber i vil føle jer godt til rette og trygge. God fornøjelse.

 

De bedste hilsner

Dorthe & Rikke

 

Udgivet i Skriv en kommentar

Mos Mosh har krammet på de kvindelige former

Det er så dejligt lige til at handle en Mos Mosh jeans, de er så dygtige og pasformen er super. Hvad ønsker du ved dine jeans???? Det spørgsmål stiller vi regelmæssigt, at købe jeans kan være en jungle. Vi er heldigvis ikke ens i statur, jeg siger heldigvis, for det ville da godt nok være kedeligt hvis vi var, men det er kedeligt hvis ikke din jeans sidder som det skal! Det er fedt at sende en kunde ud af døren med en lækker mås, vi har solgt Mos Mosh jeans i 7 år og det bliver vi ved med, de har krammet på de kvindelige former.